Boomveiligheidscontrole

Heeft u ook zo n mooie oude grote boom in uw tuin? Heeft u wel eens nagedacht over de veiligheid van deze mooie boom? Die paddenstoelen aan de onderkant van de stamvoet zijn echt wel sierlijk, maar zijn deze niet gevaarlijk voor de boom? Of de klimop in mijn boom wurgt die uiteindelijk mijn boom niet? En die holte in de stam waar vogels in en uit vliegen, kan dat geen kwaad? Waarom laat mijn mooie boom midden in de zomer al zoveel blaadjes vallen?

Zomaar een paar vragen die u zou kunnen stellen als u bij uw boom staat te kijken. Ja paddenstoelen zijn sierlijk, maar zijn ook een teken dat er in de boom zelf dingen gebeuren die de veiligheid in gevaar kunnen brengen. Dood hout, verrottingen, schimmels etc. Klimop kan uw boom wurgen. En die holte in de stam kan breukgevaar opleveren bij wind of storm. De vallende blaadjes kunnen een teken zijn dat er bijv. met de wortels van de boom iets mis is.

Zou u graag willen weten of u boom veilig is voor u en zijn omgeving?
Vraag bij ons via info@bomenkappenensnoeien.nl een boomveiligheidscontrole aan!

De boomveiligheidscontrole houd in dat er een gespecialiseerde en vakkundige boomverzorger uit ons team bij u langs komt om uw boom op veiligheid en levensduur te controleren. De bevindingen worden door ons op papier gezet zodat u altijd weet hoe de staat van uw boom is. Bij eventuele ziektes of gebreken aan uw boom geven onze professionals u persoonlijk advies hoe verder te handelen.

Aantoonbaar bewijs

Let wel, onze controle is geen verzekering dat er niets meer mis kan gaan met uw boom, maar u kunt door onze controle nog wel ingrijpen daar waar nodig. Daarnaast en heeft u toch aantoonbaar bewijs dat u het beste voor u en uw omgeving qua veiligheid gezocht hebt. Vergeet in uw boomveiligheidscontrole aanvraag niet uw adres gegevens te zetten, zodat wij u vooraf een scherpe prijsopgave kunnen doen.