Bomen herplanten

Een nieuwe boom in uw tuin

Als u de keuze gemaakt heeft om een bestaande grote boom uit u tuin te laten verwijderen kunt u dit laten doen door bomen kappen en snoeien, via de website bomenkappenensnoeien.nl

Na het traject van vergunningen aanvragen kan het zo zijn dat de gemeente waar u in woont u verplicht om na het verwijderen van bomen, nieuwe bomen herplanten verplicht. dit kan zijn op de zelfde plaats als waar de oude boom heeft gestaan of elders in uw tuin. bij het herplanten van nieuwe bomen heeft u vaak de vrijheid om zelf te bepalen welke grootte of soort boom u terug plant, of terug laat planten door firma bomen kappen en snoeien. 

keuze van nieuwe boom

wij van bomenkappenensnoeien.nl helpen u graag bij het kiezen van een boom herplanten. Een boom herplanten kan door ons zelf uitgevoerd worden, of door onze parnerbedrijven, waar u zelf ook tevens een nieuwe boom uit kunt zoeken. wij verzorgen voor u het hele traject van een nieuwe boom! u kunt ook meer informatie aanvragen via contactformulier van www.bomenkappenensnoeien.nl of u regelt het allemaal gemakkelijk via de website zelf!